2531 Tokod, Sashegyi utca 10. (A táti malom mellett)   Email: olgafaker@gmail.com   Tel.: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631  

Gipszkarton

Minden, ami az építkezéshez, felújításhoz kell!
Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe!
Kedvező árak, mindig széles választék!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk!

Weblapunkon: Online ajánlatkérés

Telefonon: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631

Termékek: FaárukTetőfedő anyagok és alátétfóliákÉpítőipari adalékszerekBarkácsáruk
Bádogos termékek, ereszcsatornákSzigetelő anyagok és rendszerekBeton, kerámia, portermék
Gipszkartonok, profilokNyílászárókÖmlesztett árukFestékek, lakkokVasáru

Gipszkartonok, profilok
Gipszkartonok, profilok

  • Válaszfal, mennyezeti profil
  • Normál, tűzálló és impregnált gipszkartonok
  • Kiegészítők, függesztők és csavarok

Építőipari és tüzéptelepünkön széles választékban megtalálhatók minőségi gipszakrton lapok. A gipszkarton lapok előnye röviden összefoglalva könnyűségéből, könnyű szerelhetőségéből adódik. A hagyományos technológiákhoz képest jóval idő-, és költségtakarékosabb. Gipszkarton szerelése nem igényel komoly szaktudást és egyedi szerszámokat, ezért könnyen, házi technikával és némi odafigyeléssel kivitelezhető vele a munka. Emellett a gipszkarton jó hőtároló képességéből adódóan léc-, és fémszerkezetekre szerelve, a réseket hőszigetelő anyaggal kitöltve energia és hőtakarékos szerkezeteket tudunk kialakítani.

Folyamatos gipszkarton kedvezmények Esztergom, Dorog, Tata, Tatabánya, Nyergesújfalu, Tokod legnagyobb építőipari és tüzéptelepén.

Szobát akarok leválasztani

A Rigips gipszkarton válaszfalak segítségével a teret egyszerűen oszthatjuk különálló helyiségekre. A gipszkarton válaszfal egyszerűen – tégla, habarcs és egyéb segédanyagok felhasználása nélkül – készül.

A falban lévő üreget a szerelvények (pl. elektromos vezetékek) elrejtésére használhatjuk, így megtakaríthatjuk a vésési munkálatokat. Az építés befejeztével a válaszfalak felületét azonnal véglegesíthetjük, azaz lefesthetjük, tapétázhatjuk, vagy egyéb bevonattal láthatjuk el.

A hagyományos építkezéshez képest a gipszkarton falak gyorsabban, tisztábban és olcsóbban készülnek.

Festés előtt javítanom kell a falfelületet

A Rimano márkájú gipsz alapú finomvakolatok és glettek kiválóan alkalmasak a falfelületek egyenetlenségeinek kisimítására, valamint a festéshez való előkészítésére. A Rimano termékek megfelelő használatával jelentős mennyiségű időt takaríthatunk meg, és minőségi felületeket hozhatunk létre. A széles választéknak, valamint a termékek alkalmazási előnyeinek köszönhetően még a legigényesebb felhasználók követelményei is teljesülnek.

Javítási praktikák

A Rigips anyagaival a szerelt válaszfalakban szükségtelenné vált áttörések (lyukak) könnyen és gyorsan javíthatók, továbbá az ablakcsere, egyéb felújítási munkák során szükségessé vált glettelési, vakolási feladatok egyszerűen és kiváló minőségben elvégezhetők.