2531 Tokod, Sashegyi utca 10. (A táti malom mellett)   Email: olgafaker@gmail.com   Tel.: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631  

Fatelep, Tüzép és Építőanyag telep

Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe!
Kedvező árak, mindig széles választék!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk!

Weblapunkon: Online ajánlatkérés

Telefonon: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631

Rólunk

Fatelep

Prémium minőségű faáruk, fatermékek, fűrészáruk megtalálhatók Esztergom, Dorog, Tokod környékének legnagyobb Fatelep az Olgafaker Fatelepen. Folyamatos akciókkal várjuk a faanyagot vásárlókat. Vörösfenyő, gerenda, tetőlécek és csak kiváló faanyagot talál fatelepünkön.

Fatelep

Építőanyag kereskedés

Építőanyag kereskedésünk mára az ország egyik legnagyobb építőanyag telepévé nőtte ki magát. Nálunk minden vásárló megtalálja számára minőségben a legmegfelelőbbet. Kedvező árakkal, mindig bővülő akcióinkkal, ingyenes anyagköltség számítással, valamint házhoz szállítási lehetőségekkel várjuk Önt Tüzépünkön.

Építőanyag

Tüzép

Esztergom és Dorog közelében lévő Tokod és Tát között megtalálható tüzép telepünk minden fajta Magyarországon kapható építőanyag kedvező árú forgalmazását biztosítja a vásárlóknak. Széles választékunk szinte teljesen lefedi egy tüzép építőanyag kínálatán túl minden építési, felújítási munka, vagy barkács tevékenység anyagait és eszközeit. Ne feledje az Olga Fa-ker tüzép telepen minden megtalálható egy helyen kedvezményes áron!

Tüzép

Magas minőség

Fatelepünk folyamatosan azon dolgozik, hogy minden vásárlónk a számára megfelelő árakon a lehető legmagasabb minőséget tudja megvásárolni! Barkácsoljon vagy építkezzen, a tetőléctől a teljes tető faanyagáig mindent készleten megtalálható nálunk! Korrekt és pontos kiszolgálással, valamint szakmai tanácsadással segítjük építkezését!

Termékeink

Cégbemutatás

Családi vállalkozásunk 2005 márciusában alakult. Eleinte egy kisebb bérelt területen (3000 m2) kezdtük kizárólag fenyő fűrészáru árusítást. A fix partnereinkkel folytatott folyamatos konzultáció következtében észrevettük a mikrokörnyezet kínálati hiányosságait, így rövid időn belül kibővítettük beszállítóink körét és így termékeink palettáját, ezzel újabb partnereket szerezve.

Vevőinkkel törekszünk az egyedi kapcsolatok kiépítésére, hogy biztosak lehessünk megelégedésük zálogaként a kiszámítható profitra.

Üzletpolitikánk és kereskedési stratégiánk mindig hosszú távú irányt mutat. Különleges követelmények szerint válogatjuk meg beszállítóinkat.

2006-ban megkezdtük kivitelezési munkánkat és 2007-ben sikeresen eladtuk első saját építésű irodaházunkat. Nagy előrelépés volt számunkra 2008 év végén saját telephely (17000m2) beindítása a bérelt terület mellett. A folyamatos beruházás eredménye és a növekvő vevői igények kielégítésére koncentrálva, két üzemcsarnok építése van folyamatban (500 m2-es és egy 200 m2-es).

Napjainkban a fenyő fűrészáru, mellett szaniter-, felületkezelő-, vasbeton, tetőszerkezeti termékek is megtalálhatóak a kínálatunkban mely folyamatosan bővül.

  • Cégnév: Olga FA- Ker Kft
  • Ügyvezető: Czirkelbach Olga
  • Telefonszám: 06-30/974-76-31
  • Tel./Fax.: 06-33-46-96-46
  • E-mail cím: olgafaker@freemail.hu
  • Könyvelőiroda: ILKONTÓ Kft
  • Cím: 2500, Esztergom, Jókai Mór utca 8.
  • Könyvelő: Fódiné Kratochvill Valéria
  • Tel./Fax: 06-33-414-264
Galéria