2531 Tokod, Sashegyi utca 10. (A táti malom mellett)   Email: olgafaker@gmail.com   Tel.: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631  

Beltéri, kültéri, bádogos és lazúr festékek

Minden, ami az építkezéshez, felújításhoz kell!
Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe!
Kedvező árak, mindig széles választék!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk!

Weblapunkon: Online ajánlatkérés

Telefonon: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631

Termékek: FaárukTetőfedő anyagok és alátétfóliákÉpítőipari adalékszerekBarkácsáruk
Bádogos termékek, ereszcsatornákSzigetelő anyagok és rendszerekBeton, kerámia, portermék
Gipszkartonok, profilokNyílászárókÖmlesztett árukFestékek, lakkokVasáru

Festékek, lakkok, sziloplasztok Festékek, lakkok, sziloplasztok

  • Bádogos, akril, színtelen sziloplaszt
  • Beltéri, kültéri falfestékek
  • Lazúr: vastag, vékony

Tüzép és fatelepünkön mindig első osztályú bádogos, akril, színtelen sziloplaszt, illetve beltéri és kültéri színválasztékkal várunk. Sőt, helyszíni színkeverést is vállalunk, mely segítségével a legkülönlegesebb szín elképzeléseket is tudjuk teljesíteni! Lazúrok is nagy választékban elérhetők nálunk vastag, illetve vékony lazúrok sokféle színben.

Extra minőségű Graymix termékek, vakolatok, illetve Helios és Helios-bori festékek széles választékban megtalálhatók nálunk! Próbálja ki helyszíni színkeverésünket.

Folyamatosan óriási festék színválaszték, és kedvezmények Esztergom, Dorog, Tata, Tatabánya, Nyergesújfalu, Tokod legnagyobb festékválasztékával rendelkező tüzép és fatelepén.

Basacolors - Megoldások minden szinten!

Helyszíni számítógépes színkeverés!

Castor homlokzatfestékCastor homlokzatfesték
A Basacolors Castor vizes diszperziós homlokzatfesték kültéri falak, vakolt felületek, beton felületek festésére ajánlott. A bevonat kiváló időjárás állósággal, UV védelemmel rendelkezik. Mosható, dörzsölés álló. Szín: matt fehér

Deep Extra mélyalapozóDeep Extra mélyalapozó
Bel- és kültéri falak alapozására a falfestékek felhordása előtt. Kiválóan alkalmazható mélyalapozó bármilyen nedvszívó felületen, csempe- és padlóburkolatok, ragasztóanyagok, önterülő aljzatok alá, továbbá falemez, gipszkarton, beton és vakolt felületekre. Egyenletes szívó felületet képez, jó tapadást biztosít. Környezetkímélő! Hatszorosára hígítható! Szín: fehér/áttetsző

Hermész Bio SzínkeverékHermész Bio Színkeverék
Kiválóan alkalmas beltéri, új, legalább 28 napos, száraz mész- és mészcementes vakolatok, betonfelületek festésére, régi meszelt felületek felújítására. A penész nem szereti, ezért kiválóan alkalmazható párás, nyirkos helyiségekben. Színezhető pasztellszínekben a Pigment Mix univerzális színező pasztával. Nem zárja a vakolat pórusait, a fal légáteresztő képességét nem rontja, nedves felületen is alkalmazható.

Chromos Bravo beltéri falfestékChromos Bravo beltéri falfesték
Beltéri diszperziós falfesték. Magas fehérség, nagy kiadósság és dörzsölésállóság jellemzi. Szín: matt fehér

Chromos Bravo fas homlokzatfestékChromos Bravo fas homlokzatfesték
Diszperziós falfesték kültéri falfelületek tartós és stabil védelmére. Kiváló tapadás jellemzi, ellenáll időjárásnak, lúgos, sós környezetnek, ipari gázoknak. A festék jó páradiffúziót biztosít, UV és időjárásálló.

Chromos Betonton betonfestékChromos Betonton betonfesték
A BETONTON matt betonfesték egy kopásálló, vízálló és időjárásálló színezett akril festék mész és cement alapú vakolatokra, beton, tégla és kő felületekre. Járófelületekre nem javasolt. Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.

Chromos Akrilni Malter készvakolatChromos Akrilni Malter készvakolat
Akril bázisú díszítő készvakolat kül- és beltéri falak védelmére és díszítésére, gördülőszemcsés vagy kapart felület kialakításához. Jó páradiffúziós képességű, UV és időjárásálló felületet biztosít, tartalmaz alga és penész elleni adalékot.