2531 Tokod, Sashegyi utca 10. (A táti malom mellett)   Email: olgafaker@gmail.com   Tel.: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631  

Fatelep, Tüzép és Építőanyag telep

Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe!
Kedvező árak, mindig széles választék!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk!

Weblapunkon: Online ajánlatkérés

Telefonon: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631

Termékek: FaárukTetőfedő anyagok és alátétfóliákÉpítőipari adalékszerekBarkácsáruk
Bádogos termékek, ereszcsatornákSzigetelő anyagok és rendszerekBeton, kerámia, portermék
Gipszkartonok, profilokNyílászárókÖmlesztett árukFestékek, lakkokVasáru

CserepekTetőcserepek

Töltse le most a Creaton 2015-ös árlistáját!

Általunk forgalmazott cserepek: Tondach, Creaton, Azzuro, Terran, Bramac, Leier

Melyik tetőcserepet válassza?

Tondach tetőcserép? Tondach tetőcserepek tüzép és építőipari telepünkön. Gondolkodjon akár tetőfelújításról, tetőtér-beépítésről vagy új építésű háztetőről, a kerámiacserép alkalmazhatósága rendkívül széles körű.

Egyes kerámiacserepek alátéthéjazattal már 12˚-os tetőhajlásszögtől felrakhatóak. A kerámiacserepek illenek a mediterrán stílusú háztetőkhöz is. Magyarországon egyedülállóan széles színválaszték (natúr, mázas, üvegmázas felületek), illetve formaválaszték (mintegy 31-féle) biztosítja a vonzó megjelenést, amit megtekinthet tüzép és építőipari telepünkön. A termékkínálatban minden vásárló megtalálhatja az ízlésének és lehetőségeinek leginkább megfelelő, átfogó tetőfedési rendszert (alapcserép + kiegészítők). Családi házakra, lakóparkokra, műemlékekre, közintézményekre bevált megoldás.

CREATON tetőcserép

A márka nyújtotta minőségi előnyökkel a tetőfedők és az építészek, az építőanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetők számára. Ezek az előnyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy Ön is joggal bízhat a CREATON-kerámia-cserepekben! Tekintse meg személyesen a Creaton tetőcserepeket.

Azzuro betoncserepek

Az Azzurro tetőcserép márka az elmúlt években a legnagyobb kihívója és alternatívája lett az elterjedt, különböző mediterrán típusú, gyártmányú betoncserepeknek. Minőségben ugyanazt nyújtja, mint versenytársai, árai azonban lényegesen alacsonyabbak és elérhetőbbek. Minderre biztosíték a minőség és a vevők igényeinek maximális szem előtt tartása az összes Azzuro cserép esetében.

Az Azzurro betoncserepek termékválasztéka: az Azzurro Primo, az Azzurro Grande, az Azzurro Unico, az Azzurro Pannónia, a Construma Nagydíjas Azzurro Hódfarkú, valamint az Azzurro Provence tetőcserepek. A hat termékcsaládon belül színben és stílusban is széles skáláját találhatják a legkülönbözőbb egyedi igényeket is kielégítő tetőcseréptípusoknak.

Bramac tetőcserepek

A Bramac a legjobb minőségű homokból, vízből, portlandcementből és vasoxid festékből készíti tetőcserepeit. Bramac tetőcserepei jól illeszkednek a természeti környezetbe, és keményen állják az idők próbáját, amit bizonyít a 30 év korlátozás nélküli újérték-garancia a mérethűségre, vízzáróságra és a fagyállóságra. Az eredeti, több évtizedes tapasztalatot és komoly fejlesztő munkát megtestesítő Bramac tetőrendszer kimagasló használati értéket, kényelmet és nyugalmat biztosít. A gondos tervezéssel gyártott közel félszáz tetőrendszer elem utánozhatatlan Bramac biztonságot nyújt. A tetőt elcsúfító környezeti szennyeződések ellen nem volt megoldás mostanáig. A Bramac Protector felületű tetőcserepei soha nem látott védelmet nyújtanak a tetőt érő környezeti hatásokkal szemben.

Leier tetőcserép

A Leier betontetőcserepek természetes alapanyagokból készülnek. A tökéletes fedést biztosítva, a tetőcserepek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, méretpontosak és speciális gyártástechnológia eredményei. A Magyarországon forgalomban lévő betoncserepek közül a leghosszabb ideig terjedő, 35 éves garanciát vállal a Leier gyár.

Terran tetőcserép

A betonból készült tetőcserép már 90 éve a legelterjedtebb tetőfedő módszerek közé tartozik. Alapanyaga már több ezer éves múltra tekint vissza. Ezalatt az idő alatt a technika fejlődésének köszönhetően ma már maximálisan megbízható és kiváló minőségű tetőbetoncserepek kaphatóak. Többé már nem a szürke, fullasztóan meleg városi beton panelházakat, a göröngyös és durva járdákat juttatja eszünkbe, hanem a legszebb színváltozatokat és formákat, amit tetőn eddig láthattunk. Maximálisan megbízható, teljeskörű védelmet nyújt, ideális választás, ha olyan tetőcserepet szeretnénk, amely generációkon át kitart anélkül, hogy bármikor problémánk lenne vele.